اینستاگرام مارکتینگ

پیش از پرداختن به اینستاگرام مارکتینگ یا همان بازاریابی اینستاگرام بیایید یک بررسی اجمالی در مورد دلایل اهمیت این پلتفرم در حوزه بازاریابی داشته باشیم. آمارها حاکی از آن است که بیش از یک میلیارد نفر ماهانه در پلتفرم اینستاگرام فعالیت دارند و هر کاربر روزانه حدود 53 دقیقه را صرف این برنامه می کند. روزانه حدود 500 میلیون نفر نیز از قابلیت استوری این برنامه استفاده می کنند. مزیت اصلی اینستاگرام نسبت به سایر پلتفرم های رسانه های اجتماعی ماهیت بصری آن است. بنابراین اگر کسب‌وکار و یا خدماتی دارید که هنوز نتیجه نهایی مطلوب شما را به دست نیاورده است، احتمالا اینستاگرام بهترین بستر برای نمایش محتوای این کسب و کار است. اما این همه ماجرا نیست. شما باید بدانید که کدام تکنیک های بازاریابی اینستاگرام برای شما و برندتان بهتر عمل می کند. البته دانستن اینکه کدام پست و محتوا برای افزایش مخاطبان شما بهتر عمل می کند، می تواند بسیار سخت باشد. در این مرحله می توانید به کارشناسان دیجیتال مارکتینگ مراجعه کنید. می توانید کلیت کار را به متخصصان Instagram marketing بسپارید و یا تنها از مشاوره های دوره ای آنها استفاده کنید. مجموعه اریس در هر دو موقعیت کنار شماست تا بهترین ها را برایتان فراهم آورد.

اینستاگرام مارکتینگ چیست؟

اینستاگرام مارکتینگ یا همان بازاریابی اینستاگرام راهی است که برندها از آن برای ارتباط با مخاطبان هدف خود و بازاریابی پیشنهادات خود استفاده می کنند. اخیراً، این روش به عنوان روشی هیجان انگیز برای برندها بدل شده است چرا که می توان از آن برای نشان دادن فرهنگ خود، استخدام کارمندان جدید، تعامل با مشتریان و نمایش محصولات جدید استفاده کرد. اهداف و استراتژی هایی که در اینستاگرام مارکتینگ دنبال می شوند عبارتند از: شناسایی مخاطبان، تعیین اهداف و مقاصد برند، ساخت تیم هوشمند و تعیین نقش خاص هر یک از اعضا تیم، برندسازی و تثبیت برند، ساخت تم منحصربفرد در اینستاگرام، استفاده صحیح از قابلیت استوری اینستاگرام و در نهایت ساخت یک تقویم شبکه های اجتماعی و پیاده سازی آن. البته به این موارد می توان ده ها عنوان دیگر را نیز افزود که بسته به نوع کاربری متفاوت خواهند بود. آنچه که در این میان مشترک است و می تواند شما را یاری دهد انجام کار توسط یک تیم حرفه ای و یا بکارگیری مشاوره های متخصصان است. چیزی که در اریس با بالاترین کیفیت و در صمیمانه ترین محیط در اختیار شما قرار می گیرد.

 

مشاوره اینستاگرام مارکتینگ

آمار قابل توجه اینستاگرام

اینستاگرام دومین شبکه اجتماعی پربازدید پس از فیس بوک است. این رسانه اجتماعی که اولین شبکه با تمرکز بر فایل های دیداری است، بیش از یک میلیارد کاربر فعال ماهانه و 500 میلیون استوری دارد. عملاً همه کسانی که به اینترنت دسترسی دارند در اینستاگرام هم صفحه دارند. این «همه» شامل افراد، حیوانات خانگی و بدون شک مشاغل و کسب و کارها است. حضور برندها در اینستاگرام به شکل قابل توجهی افزایش یافته است. تخمین زده شده که 71 درصد از مشاغل ایالات متحده از اینستاگرام استفاده می کنند. اما سؤال این جا است که آیا زمان گذاشتن روی این این کار ارزش داد؟ پاسخ بله است و دلیل آن هم مواردی است که در ادامه عنوان می کنیم:

  • وجود 1 میلیارد کاربر فعال در ماه
  • هر کاربر به طور میانگین، روزانه 53 دقیقه در اینستاگرام جستجو می کند.
  • حدود 45 درصد کاربران بین 18 تا 44 سن دارند.
  • حدود 90 درصد کاربران اینستاگرام، حداقل یک کسب و کار را دنبال می کند.
  • 83 درصد از کاربران اینستاگرام از جستجو در این شبکه با کسب و کارها و محصولات و خدمات جدید آشنا شده اند.

این آمار چشمگیر است و نباید آن را نادیده گرفت. کاملاً مشخص است که اینستاگرام تأثیر زیادی بر نحوه تعامل مردم با یکدیگر داشته است و بیشتر از آن این تأثیر در تعامل با کسب و کارها دیده می شود. بنابراین اگر محصولات و خدمات خود را در این بستر ارائه کنید، شانس خیلی زیادی برای موفقیت و جذب مخاطب بیشتر دارید. با این کار نام شما در یاد مخاطب خواهد ماند و منجر به بازدید او از سایت شما هم خواهد شد. در حوزه برندسازی از این در یاد ماندن با عنوان «آگاهی از برند» یا «brand awareness » یاد می شود.

چرا در اینستاگرام بازاریابی کنیم؟

مزیت اصلی اینستاگرام نسبت به سایر پلتفرم های رسانه های اجتماعی، ماهیت دیداری بودن آن است. اگر کسب و کاری دارید که طراحی محصول در آن برجسته است یا اگر خدماتی دارید که نتیجه نهایی قابل توجهی دارد، اینستاگرام بهترین بستر برای نمایش آن محتوا است. ویدئو و عکس هردو محتوای مناسبی برای این پلتفرم رسانه اجتماعی هستند، اما استراتژی بازاریابی شما در نهایت تعیین می کند که چه نوع محتوایی را منتشر کنید و هر چند وقت یک بار آن را پست کنید. به یاد داشته باشید که اهمیتی ندارد محصول شما چقدر کاربردی است و چقدر به درد مردم می خورد. تا زمانی که استراتژی درستی برای انتشار محتوا در مورد آن نداشته باشید، خود محصول نمی تواند مشتری جذب کنید. به همین دلیل است که باید از اصول اینستاگرام مارکتینگ استفاده کنیم.

بسیاری از کسب و کارها تمام تلاش خود را می کنند که در همه شبکه های اجتماعی حضور داشته باشند، اما استراتژی مناسبی ندارند. به همین دلیل هم از هیچ یک جواب نمی گیرند. شما این اشتباه را نکنید. اما اگر نمی دانید دقیقاً باید چه کار کنید، جای نگرانی نیست، کافی است به خواندن این مطلب ادامه دهید.

اهداف اینستاگرامی خود را مشخص کنید

پیش از آنکه پستی در اینستاگرام نشر دهید، از خود چند سؤال بپرسید: چرا در اینستاگرام هستم؟ با وجودی که این پلتفرم بسیار پرطرفدار است، جواب شما اصلاً نباید چیزی مثل «چون همه هستند.» باشد.این یعنی عملاً هیچ برنامه ای ندارید و صرفاً برای اینکه از قافله عقب نمانید اکانت باز کرده اید. برای موفقیت در اینستاگرام در درازمدت، باید هدف مشخصی داشته باشید تا بتوانید زمان، انرژی و سرمایه گذاری پولی خود را توجیه کنید.

می توانیم بگوییم که جواب صد در صد درست و یکسانی برای سؤالی که مطرح کردیم وجود ندارد. طبیعی است که نمی توانیم برای کسب و کارهای مختلف دلیل مشابهی برای حضور در اینستاگرام عنوان کنیم. حتی در یک حوزه برای مجموعه های مختلف هم چنین امکانی وجود ندارد. برای مثال اگر 100 مزون لباس وجود دارد که هر کدام می خواهند صفحه اینستاگرام داشته باشند، ممکن است صد دلیل مختلف هم برای حضورشان در اینستاگرام داشته باشند.

شما می توانید از اینستاگرام برای ارائه نمونه کارهای خود استفاده کنید. به این ترتیب تصاویر قبل و بعد، نتیجه کارها و غیره می تواند کارساز باشد. به همین ترتیب بسته به کسب و کار محتواها متفاوت خواهند بود. هر دلیلی که دارید، همان ابتدا آن را مشخص کنید.

مخاطبان هدف خود در اینستاگرام را مشخص کنید

قبل از شروع اینستاگرام مارکتینگ، مخاطبانی را که می خواهید به آن ها برسید مشخص کنید. اگر استراتژی های بازاریابی دیگری دارید، از آن ها استفاده کنید تا روند کارتان ثابت بماند. فراموش نکنید که عواملی مانند سن، مکان، جنسیت، درآمد، علایق و انگیزه ها را در نظر بگیرید. نمی دانید از کجا شروع کنید؟ رویدادهای محبوب و هشتگ های مورد علاقه مرتبط با کسب و کار خود را رصد کنید. ببینید چه کسانی از این هشتگ ها استفاده می کنند و با آن ها درگیر هستند و پروفایل آن ها را بررسی کنید. همچنین می توانید به دنبال کنندگان رقیب خود نگاهی بیندازید. اینستاگرام با امکانات مختلف خود، تعریف مخاطبان هدف را آسان می کند.

تجزیه و تحلیل رقابتی انجام دهید

بعد از اینکه مخاطبان اینستاگرام خود را مشخص کردید، یک تحلیل رقابتی انجام دهید تا ببینید سایر بازاریابان در زمینه کاری شما چه پست هایی می گذارند. اگر از قبل رقبای برتر خود را می شناسید، با بررسی پروفایل اینستاگرام آن ها شروع کنید. اگر نه، عبارات مربوط به کسب و کار و صنعت خود را جستجو کنید تا حساب های مشابه را بیابید. آنالیز کردن بخش مهم از استراتژی اینستاگرام مارکتینگ است.

یک ممیزی سریع از حساب های مرتبط انجام دهید تا ببینید چه پست هایی بیشترین تعامل را دارند، از چه هشتگ های پرطرفداری استفاده می کنند، کپشن آن‌ها چیست، چقدر پست می گذارند و چقدر سریع رشد می کنند. این اطلاعات می تواند به عنوان معیاری باشد که به شما در رشد حسابتان کمک می کند. هنگام ممیزی محتوای رقبای خود، به فرصت هایی که ممکن است از دست داده باشند توجه داشته باشید. افزودن محتوای منحصر به فرد به این ترکیب، به کسب و کار شما کمک می کند تا از بقیه متمایز شود.

برای این کار باید از خود اینستاگرام کمک بگیرید. به همین دلیل توصیه می کنیم، آموزش اینسایت اینستاگرام را مطالعه کنید.

یک تقویم محتوایی داشته باشید

هر کسب و کار حرفه ای که در اینترنت فعالیت می کند، باید تقویم محتوایی داشته باشد و این فقط به اینستاگرام مارکتینگ مربوط نیست. تقویم محتوایی یک زمانبندی دقیق از محتواهایی است که باید منتشر شوند. بدون شک شما برای سایت خود اینکه چه زمانی باید چه چیزی منتشر شود برنامه دارید. لازم است در بین روزهای خود، زمانی هم به پست ها، استوری ها و ریلز اینستاگرام اختصاص دهید. توصیه می کنیم، برنامه ریزی و تولید هیچ پستی را برای لحظه آخر نگذارید.

فالوورهای خود را افزایش دهید

یکی از موارد مهم اینستاگرام مارکتینگ، داشتن دنبال کنندگان زیاد و فعال است. برای آنکه افراد بیشتری شما را دنبال کنند، باید زمان و تلاش زیادی صرف کنید. اصلاً در فکر راه های سریع مثل خریدن فالوور نباشید این کار شاید در ابتدا کمک کند، اما به مرور باعث بی اعتمادی افراد و خود اینستاگرام نسبت به شما می شود. به یاد داشته باشید که اینستاگرام مانند گوگل الگوریتم هایی دارد که به سئو مربوط شده که بخشی از آن جلب اعتماد از طریق عملکرد درست است. می توانید از نکات زیر استفاده کنید:

  • مطمئن شوید نام کاربری شما قابل تشخیص است. اگر کاربران نتوانند شما را پیدا کنند، نمی توانند دنبالتان کنند. اطلاعات بایوی خود را پر کنید. این بخش آخرین چیزی است که در تصمیم گیری برای فالو به چشم می آید.
  • به محضی که کار بهینه سازی پروفایلتان تمام شد، شروع به انتشار پست کنید. اگر کاربری وارد صفحه شما شود و چیزی برای دیدن وجود نداشته باشد، هرگز شما را دنبال نخواهد کرد. توصیه می شود پیش از درگیر کردن مردم با برندتان، بین 10 تا 15 پست باکیفیت انتشار دهید.
  • اکانت ها و هشتگ هایی که به حوزه کاری شما مربوط می شوند را دنبال کرده و شروع به تعمل از طریق کامنت ها کنید.

بدون دانش در مورد سئو اینستاگرام، رسیدن به فالوور زیاد ممکن نخواهد بود.

مشاوره اینستاگرام مارکتینگ

اگر کسب و کار خود را راه انداخته اید و حالا آماده حضور در اینستاگرام جهت تقویت کار خود هستید می توانید تخصصی ترین مشاوره اینستاگرام مارکتینگ را از تیم اریس دریافت کنید. ما در کنار شما هستیم تا تمامی استراتژی های موثر در تقویت اینستاگرام مارکتینگ را با شما به اشتراک بگذاریم و آموزش دهیم. شیوه ساخت یک پروفایل چشم نواز و بیوگرافی، ساخت اینستاگرام مطابق با هویت برند، روش تولید کپشن های خلاق، شیوه های موجود جهت شناخت مخاطب، روش های موجود جهت آنالیز استراتژی های رقبا، بررسی اهمیت هشتگ ها و استفاده استراتژیک از آنها و ... برخی از مواردی است که می توانید از طریق تماس با تیم مارکتینگ اریس و ثبت درخواست مشاوره اینستاگرام مارکتینگ دریافت نمایید. اینستاگرام به شما این امکان را می دهد که با فالوورهای خود وارد گفتگو شوید و با آنها ارتباط برقرار کنید. همچنین درک مخاطبان بر اساس تعامل به شما کمک می کند تا تصمیمات هوشمندانه و آگاهانه ای در مورد محتوای خود بگیرید. استفاده ازاین پلتفرم بر اساس قاعده ها و قوانین مطرح شده می تواند به طور قابل توجهی شانس شما را برای تبدیل شدن فالوورها به مشتری افزایش دهد.

سوالات متداول اینستاگرام مارکتینگ

چگونه میتوانم اینستاگرام مارکتینگ خود را بهبود بخشم؟

توجه داشته باشید که باید از یک حساب تجاری استفاده نمایید. مخاطبان خود را به خوبی بشناسید و مطمئن شوید بهترین اطلاعات ممکن را در نمایه خود قرار داده اید. استوری اینستاگرام را نیز امتحان کنید که به افزایش دسترسی کمک می کند.

چگونه کسب و کار کوچک خود را در اینستاگرام بازاریابی کنم؟

با تنظیم یک نمایه تجاری و پر کردن بیوگرافی خود شروع کنید. سپس اهدافی را تعیین کنید - آیا می خواهید محصولات را بفروشید، آگاهی از برند را افزایش دهید یا موارد دیگری را مدنظر دارید؟ از اهداف خود برای هدایت کردن استراتژی بازاریابی اینستاگرام یا همان اینستاگرام مارکتینگ خود استفاده کنید.

چگونه می توانم تعداد فالوورهای اینستاگرام خود را بالا ببرم؟

به جای کمیت تمرکز خود را روی کیفیت بگذارید. برگزاری مسابقه، استفاده از هشتگ های مرتبط، ایجاد یک برنامه منظم جهت پست گذاری و اشتراک گذاری نیز می تواند تاثیر بسزایی در افزایش تعداد فالوورهای شما داشته باشد.

نظرات