طراحی گرافیکی

طراحی گرافیکی (Graphic design) ترکیبی از هنر و علم است که افراد از طریق آن، محتوای بصری ایجاد می کنند و این محتوای بصری را برای برقراری ارتباط و انتقال پیام مورد استفاده قرار می دهند. با استفاده از تکنیک‌های سلسله مراتب بصری و صفحه‌آرایی، طراحان از تایپوگرافی و تصاویر برای رفع نیازهای خاص کاربران و تمرکز بر منطق نمایش عناصر در طرح‌های تعاملی برای بهینه سازی تجربه کاربر استفاده می‌کنند. تا همین چند سال پیش، بسیاری افراد اهمیت طراحی گرافیکی تبلیغات در بازاریابی را نمی دانستند. اما امروزه به ویژه با فراگیر شدن رسانه ها و نقش بسزای آن ها در بازار، این دو صنعت جدایی ناپذیر و پیوسته شده اند. در دنیای امروز مردم علاقه وافری به این روش از تبلیغات نشان داده اند؛ تبلیغاتی که در آن همگرایی بازاریابی دیجیتال و طراحی گرافیک به خوبی توصیف شده است.

 

عناصر مهم در طراحی گرافیکی

عناصر مهم در طراحی گرافیکی

یک طراحی گرافیکی می بایست واجد شرایطی باشد تا کار محول شده را به خوبی انجام دهد اما این شرایط چه هستند و کار محول شده به طرح گرافیکی چیست؟ کار محول شده به طرح گرافیکی همان برقراری ارتباط با مخاطب و انتقال پیامی است که مدنظر طراح بوده است. برای برقراری ارتباط میان طرح گرافیکی و  مخاطب نیاز است که این طرح واجد شرایطی باشد که از این قرارند:

  1. تعادل (توزیع عناصر در یک طرح)
  2. سلسه مراتب (براساس ترتیب اهمیت)
  3. هم ترازی (آسان کردن تفسیر اطلاعات از طریق همسویی)
  4. تکرار (تلاش برای تقویت یک پیام خاص یا شاید تثبیت  هویت برند از طریق ثبات)
  5. تضاد (برای برجسته کردن ویژگی های کلیدی)

توجه به این نکات سبب می شود تا شما پروژه ها و ارائه های قانع کننده تری ایجاد کنید. این ها نکاتی است که مستقیماً از  متخصصان طراحی ارائه شده است و بسیاری از مدیران هنری از آن ها پیروی می کنند. آیا مجموعه ای هست که با در نظر گرفتن تمامی آیتم ها و عناصر مهم اقدام به خلق یک طرح گرافیکی کند؟ بله؛ تیم اریس در کنار شماست تا تجربه داشتن بهترین طراحی گرافیکی را برایتان رقم بزند.

انواع طراحی گرافیکی و کاربرد آن ها

طراحی گرافیکی از ترکیبات بصری برای حل مشکلات و انتقال ایده ها از طریق تایپوگرافی، تصاویر، رنگ و فرم استفاده می کند. برای انجام این کار راه های مختلفی وجود دارد و درست به همین دلیل است که طراحی گرافیکی انواع مختلفی دارد و هر یک  وجود دارد که هر کدام حوزه تخصصی خود را دارند. برخی از انواع طراحی گرافیکی که در دنیای ما رایج و کاربردی شده اند عبارتند از: طراحی گرافیکی هویت بصری، طراحی گرافیک بازاریابی و تبلیغات، طراحی گرافیکی رابط کاربری، طراحی گرافیک انتشارات، طراحی گرافیک بسته بندی، طراحی موشن گرافیک، طراحی گرافیک محیطی، هنر و تصویرسازی برای طراحی گرافیک.

هویت دیداری برند

ارتباطی که بین طراحی گرافیکی و هویت دیداری برند وجود دارد، تأثیر بسزایی بر کلیت برند می گذارد. با استفاده از مهره های برجسته ای که نشان دهنده یک نام تجاری هستند، طراحی گرافیکی می تواند توجه را به خود جلب کند و در یاد ماندن را بهبود بخشد. برند ارتباط بین کسب و کار و مخاطبان و مشتریان آن است. اینکه بتوانیم این ارتباط را به یاد ماندنی کنیم، عملکرد برند بهتر می شود.

بهبود هویت از راه دیداری

اگر هویت دیداری در لوگوها، رنگ ها، فونت ها و غیره درست باشد، می تواند منجر به تعامل کاربر با برند شود. هویت قوی، بلوک های سازنده هر برند را تشکیل می دهد و برای موفقیت کلی در مراحل بعدی بسیار مهم است. اجزای دیداری یک برند جایگاهی را در ذهن مشتریان به دست می آورند، هویت بصری قوی احساسات و ایده های مرتبط با برند را به ذهن می رساند. از گرافیک می توان برای نشان دادن تصاویر در جهت صحیح استفاده کرد. به این ترتیب از رقبا متمایز شد و حرفه ای تر به نظر رسید.

 

انواع طراحی گرافیکی و کاربرد آنها

 

طراحی گرافیکی در مارکتینگ

طراحی گرافیکی منسجم در سرتاسر یک کسب و کار مهم است؛ زیرا وحدت را نشان می دهد و تضمین می کند که همیشه پیام یکسانی برای مخاطبان هدف به تصویر کشیده می شود. درواقع در حوزه بازاریابی که تبلیغات یکی از بخش های اصلی آن است، همیشه به طرح هایی نیاز داریم که بتوانند به بهترین شکل پیام برند را نمایش دهند.

مارکتینگ چگونه هویت را ارتقاء می دهد؟

دلیلی که کسب و کار ها بازاریابی یا همان مارکتینگ انجام می دهند، بالا بردن آگاهی از برند است. طراحی گرافیکی به عنوان بخشی از استراتژی مارکتینگ، با روش های برندینگ پیوند خورده و برای در یاد ماندن توسعه و گسترش هویت استفاده می شود.

رابط کاربری

رابط کاربری برندها بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است. ترندهای طراحی سایت جدید این موضوع را به خوبی نشان می دهند که دیگر طراحی های قدیمی برای کاربران جالب نیست. به این ترتیب اکنون که روزانه افراد زیادی با رابط های کاربری سر و کار دارند، دیگر فقط سادگی مطرح نیست. مخاطب جذب سایتی می شود که طراحی گرافیکی بهتری هم داشته باشد. 

رابط کاربری چه تأثیری بر هویت برند دارد؟

برندهایی مانند اپل و اندروید رقابت دائمی بین سیستم های رابط کاربری خود داشته اند. این که کدام بهتر است به شما بستگی دارد. با این حال، هر یک از آن ها طرفدارانی را جمع آوری کرده اند که منجر به وفاداری به برند شده است. هویت برند آن ها، این درک را ایجاد کرده است که معمولاً استفاده از اپل آسان است اما قابلیت شخصی سازی و تنظیم کمتری دارد. در حالی که اندروید معمولاً عمیق تر و قابل تنظیم است اما منحنی یادگیری تندتری دارد.

طراحی گرافیک و بسته بندی

طراحی گرافیکی و بسته بندی به دلیل اینکه می توانند در بین رقبا برتری ایجاد کنند، ارتباطی قوی با یکدیگر دارند. مطمئن شدن از اینکه محصولات شما در مقایسه با موارد مشابه بسته بندی به خصوصی دارد، نیازمند تحقیق و طراحی یک تیم مجرب است. این تحقیق شامل درک و بررسی دقیق نیاز مشتری است.

بسته بندی چگونه به توسعه هویت کمک می کند؟

کسب‌ و کارها و برندها محصولات خود را اصلاح می کنند تا متمایز شوند، و این می‌ تواند تأثیرات ماندگاری بر جای بگذارد. ما می توانیم سبک های بسته بندی را ببینیم و تقریباً فوراً برندی که از آن استفاده می کند را به یاد آوریم.

برای مثال برندی مثل شکلات کدبری (Cadbury) انگلستان که عمری 100 ساله دارد، به رنگ های بنفش سیر و نوشته های طلایی معروف است. همچنین برای هر محصول خود طراحی جداگانه ای دارد. بدون شک یکی از دلایلی که این برند تا اینجا رسیده، همین طراحی گرافیکی به یاد ماندنی برای بچه ها و حتی بزرگسالان است.

 

سفارش طراحی گرافیکی

 

طراحی گرافیکی و برندینگ

هر کسب و کاری - از مشاغل کوچک تا شرکت های بزرگ- داستان منحصر به فرد خود را دارد. زمانی که این داستان ها ساخته شدند، زمان آن فرا می رسد که صدایی به آن ها داده شود تا شناخته شوند. اینجا است که یک طراح گرافیک وارد می شود. طراحان گرافیک با مشتری کار می کنند تا یک بازنمایی بصری از برند (هویت برندشان) ایجاد کنند. این بازنمایی بصری اگر به بهترین شکل ساخته شود نقش بسزایی در برندنیگ و بازاریابی دارد. طراحان گرافیکی با خلق هویت به داستان هر کسب و کار جانی می بخشند و اشکال، رنگ ها و تصاویر را روایت می کنند. طراحان گرافیک امیدوارند با استفاده دقیق از تصاویر، اثری ماندگار از برند در ذهن مخاطب به جا بگذارند و برای این کار از الگوهای مختلفی از جمله: لوگو، کارت ویزیت، پالت رنگ و تایپوگرافی استفاده می کنند.  

تفاوت طراحی گرافیک و برندینگ چیست؟

درست است که اغلب این دو مورد را در کنار یکدیگر می بینیم، اما باید بدانید که برندینگ بسیار مفصل تر است. نباید فراموش کنیم که برندینگ بدون طراحی سایت اصولی (نه فقط در بخش ظاهری و گرافیکی) و استراتژی مارکتینگ درست، فقط با طراحی گرافیک به نتیجه نخواهد رسید. اگر شما پست های اینستاگرامی فوق العاده داشته باشید، اما اصلاً ندانید که چه زمانی باید آن را انتشار دهید و چگونه باید جذب مخاطب کنید، کاری از پیش نخواهید برد. پروسه برند سازی بسیار پیچیده تر از این حرف ها است. برای آنکه بتوانید در این زمینه به موفقیت برسید، لازم است از تیمی خبره کمک بگیرید.

 

طراحی گرافیکی و برندینگ

سفارش طراحی گرافیکی

اگر قصد سفارش طراحی گرافیکی به یک تیم متخصص و کاربلد را دارید می توانید با همکاران ما در تیم اریس تماس بگیرید. برای سفارش کار تعلل نکنید و بدانید که دنیا فقط در حال دیجیتالی تر شدن است. بدین معنا که بازار اتکای ویژه ای بر میزان استفاده مصرف‌کنندگانش از صفحه نمایش (خواه گوشی موبایل، خواه تلویزیون و خواه دستگاههای دیگر) دارد و در این صفحه نمایش آنچه که مهم تر و جذاب تر است زیبایی های بصری است.  اریس با ترکیبی از زبده ترین طراحان و متخصصان این حوزه در کنار شما است تا بهترین ها را برایتان رقم بزند. طراحی گرافیک در حوزه UX یا رابط کاربری، طراحی گرافیک در حوزه بازاریابی و دیجیتال مارکتینگ و ... از کارهایی است ک بارها و بارها توسط تیم اریس انجام شده و بهترین نتیجه را برای مشتریان به ارمغان داشته است. تیم برندینگ اریس طی سال های اخیر به خوبی توانسته با استفاده از هویت بصری و با دانش کاری در مورد انواع طراحی مفهومی را برای هر برند ایجاد کند که در رسانه های مختلف سبب ثبات برند در همه کانال ها شود.

نظرات